Viktig informasjon til foreldre på allidrett :-)

Postet av Tyristubben IF - Allidrett den 16. Okt 2016

Hei alle sammen!

Det er så gøy at det er så mange barn som er med på allidrett denne høsten. Hele 25 barn mellom 4-5 år har jeg notert meg :-)

Siden noen av dere er nye som allidrett foreldre, gjentar jeg hvilke forventninger allidretten har til dere som foreldre:

1. Alle foreldre/foresatte må følge/ivareta sitt barn ved ekstra behov (Trøst, grenser, trygghet m.m) - Dette fordi det er mange barn (25!) skal ivaretas og trenere må ha fokuset på helheten og på aktivitetene som skal gjøres. Det var veldig synlig sist trening at det var noen barn som trengte ekstra oppfølging. For at disse barna skal oppleve allidrett som positivt (og for hensynet til de andre barna skal ivaretas), er det viktig at dere foreldre er sammen med barnet deres utpå banen. Så kan dere rekke dere tilbake når man ser at barnet "mestrer allidrett alene".

2. Vi setter pris på at barna kommer tidsnok til trening.

3. Foreldre er behjelpelig med materialer.

4. Søsken skal være utenfor banen.

Neste allidrett er førstkommende tirsdag 18/10 kl. 17-18. Fotball jenter og gutter født 2010 skal låne 1/3 av hallen frem til jul. (Innerste del av hallen)


Følg gjerne Tyristubben IF -allidrett på facebook: https://www.facebook.com/groups/1803327686568518/

Til de av dere som ikke har gitt meg kontakt informasjon - kan sende dette til meg på facebook eller siriroste@live.no (Barnets navn, fødselsår, navn på foresatte, telefon nr. og mailadresse)

Håper vi sees på tirsdag:-)

Med vennlig hilsen Siri Røste


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.