Birkenes IL - Langrennsgruppen

Klubbrenn på Engesland

Postet av Birkenes IL - Langrennsgruppen den 28. Feb 2019

Onsdag 27. februar reiste en god gjeng til Engesland for å gå klubbrenn. Totalt stilte 16 deltakere til start i alderen 4-18. Det er godt å se at det gror godt i rekkene og at langrennsgruppen er i ferd med å få en stabil medlems - og deltakermasse.

Resultatliste klubbrenn 27.02

Skisommerskole

Postet av Birkenes IL - Langrennsgruppen den 4. Aug 2017

Ski/ Langrenn arrangerer skisommerskole mandag 7 aug. - onsdag 9 aug. på idrettsplassen. 15 barn og 7 instruktører med Karianne Rosef og Ingvild Engesland som ansvarlig voksne, skal trene og ha det gøy i 3 dager. Dette gleder vi oss masse til.

Husk å ta med: Drikkeflaske/drikkebelte, løpesko, en liten sekk som er god å gå med på tur, skisko, staver og evt. rulleski.

Ski gruppa har anskaffet 7 par rulleski for junior til å låne ut, så alle skal få prøve seg på rulleski.

Velkommen alle sammen.

Klubbmesterskap rulleski

Postet av Birkenes IL - Langrennsgruppen den 12. Sep 2016

15/9-16 blir det klubbmesterskap på rulleski i skiskytter arenaen klokken 19.30

Påmelding en time før.

KM i terreng løp

Postet av Birkenes IL - Langrennsgruppen den 20. Apr 2016

flott innsats av Tor Olav, Arild og Martin. 1,2 og 3 plass

litt info

Postet av Birkenes IL - Langrennsgruppen den 18. Apr 2016

Ski gruppa er nå godt i gang med planlegging av neste års sesong. Vi skal sender noen av våre eldste ungdommer på trenerkurs i vår/sommer. Disse vil bli trenere for de yngste utøverne neste sesong. Ski gruppa ønsker å tilby de yngste trening utenom snø sesongen også.

De eldste trener to ganger i uka nå. Det er en økt med Ingvild Engesland i starten av uka, og en trening med Karianne Rosef på søndager (Løpetrening)